Highlights & Lowlights

Highlights 

Bij Highlights worden er lichtere plukjes in het haar ingezet. Daardoor wordt je haar lichter. De plaats waar je de highlights inzet en de hoeveelheid bepaalt je resultaat. Je kunt in het geheel lichter haar creëeren of een nuance. Vaak word deze techniek in folie ingezet en vanaf de hoofdhuid tot punten. Je uitgroei valt minder op omdat niet heel je haar is gekleurd. 

Lowlights

Bij lowlights worden er donkere plukjes in het haar ingezet. Daardoor wordt je haar donkerder. Je kunt zelf bepalen hoe donker je wil en de hoeveelheid plukjes. Je kunt ook meerdere tinten tegelijk kiezen voor meer diepte in het haar. Deze techniek wordt in folie ingezet en vanaf de hoofdhuid tot punten. 

Vakkennis vereist

Je kunt snel vlekken krijgen in het haar of de folie’s worden niet bij de hoofdhuid ingezet. De plaats van de folie’s en de hoeveelheid folie’s is ook belangrijk. Iedereen heeft een andere kleur en dikte van het haar, daardoor is de keuze van de kleur ook belangrijk. Bij iedereen pakt een kleur anders uit. Dus ga naar een goede haarstylist.

Brenda

Haarsalon Bij Onz 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *