Wat is een Balayage?

Balayage 

Balayage is een Frans woord voor “vegen”  Deze kleurtechniek wordt met vegen in het haar aangebracht. De bedoeling is dat er een subtiele overloop is tussen de aanzet en de punten. De kleurverloop van donkerder bij de aanzet naar een lichtere kleur in de punten. Deze techniek geeft minder uitgroei en je kunt als haarstylist zelf bepalen waar je begint met vegen voor een natuurlijk effect.

Vakkennis vereist

Voor een balayage heb je vakkennis, ervaring en een vaste hand nodig. Je hebt snel vlekken of de overloop is niet mooi, dus ga naar een goede haarstylist. 

Mijn balayage❤️

Hieronder zie je een paar foto’s van mijn balayage behandelingen. Je ziet dat ze allemaal anders zijn. Mijn balayage techniek doe ik op mijn eigen manier. Elke klant heeft een andere kleur/dikte/lengte haar en bij iedereen is dus een andere behandeling nodig. Er wordt eerst gekeken naar de mogelijkheden en naar de wensen van de klant. Daarna zorg ik voor het beste resultaat wat mogelijk is voor het haar❤️

 

Brenda

Haarsalon Bij Onz

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *